Així està l'operació de Rafa Mir: parada

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/08/Rafa-Mir-3.jpg

El dia que s’anunciava l’ampliació de contracte d’Hugo Duro i quasi es redactava ja l’anunci de l’arribada de Rafa Mir, un imprevist ha deixat invalidat l’acord. La comissió del representant del jugador. Es tracta d’un pagament pel traspàs del jugador que sol cobrar l’agent en les operacions de traspàs i que el Sevilla es nega abonar. Segons apunten des de la capital sevillana es tracta d’un 10% que, en el cas que l’opció de compra se situa en 5 milions, serien 4,5 per al Sevilla i 0,5 la comissió de l’agent. El futbolista considera que és el just i per això ha decidit bloquejar tot l’acord.

Per tant, una dificultat més per a una arribada que sembla portada mala sort. Són ja tres mercats de fitxatges en els quals Rafa Mir ha estat a un pas de Mestalla i encara que en aquest semblava ja tancat després de l’acord a tres bandes entre Sevilla, València i futbolista, el quart en discòrdia (l’agent) dificulta que Rafa Mir vista el blanc-i-negre valencianista.

Mentrestant, Rafa Mir ja ha iniciat la pretemporada amb el Sevilla. Des del València continuen sent optimistes però cada hora que avança augmenta el nerviosisme entre les parts, més quan Rubén Baraja volia que Rafa Mir estiguera a València dilluns que ve i a més retarda una possible arribada de Luis Rioja.

 

The post Així està l’operació de Rafa Mir: parada appeared first on Blanquinegres.com.

×