Baraja renovarà fins a 2026

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/06/b8bb4339-e5d4-4d8a-9e0f-719ef94bd48b_16-9-discover-aspect-ratio_default_0.jpg

Baraja ampliarà el seu contracte fins al pròxim 30 de juny de 2026. Després de diferents reunions en les últimes hores, les dos parts han aconseguit un principi d’acord i es farà oficial al llarg de la pròxima setmana. 

Totes les diferències ja han sigut solucionades i l’enteniment ara mateix és màxim. D’esta manera, Rubén Baraja encararà l’estiu amb una postura forta ja que el vestuari coneixerà que l’entrenador tindrà dos anys per davant.

Després del gran rendiment del tècnic durant l’última temporada el seu contracte tindrà una important millora salarial amb la qual es tractarà de compensar la bona faena de Baraja. A més, no hi hauran clàusules d’eixida per a cap de les dos parts.

Si el contracte es compleix, Baraja serà l’entrenador amb més temporades en l’era de Peter Lim. Des de l’època de Unai Emery no ocorria que un entrenador estiguera més de 3 anys en la cadira elèctrica de Mestalla.

 

The post Baraja renovarà fins a 2026 appeared first on Blanquinegres.com.

×