Barrenechea va ser millor que Guillamón davant l'Atleti, segons les dades

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/09/ENZO-BARRENECHEA.jpg

El valencianisme es mostra preocupat amb la posició actual de l’equip a La Liga, passades cinc jornades el club blanquinegre es troba en últim lloc amb un sol punt. Aquest diumenge passat el València va visitar l’Estadi Cívitas Metropolitano per a enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid. Els valencianistes van patir una golejada en un partit on els ‘colchoneros’ eren clarament superiors, 3 a 0 va ser el resultat final, amb gols de Gallagher, Griezmann i Julián Álvarez.

Un dels jugadors que no van transmetre bones sensacions a l’aficionat che va ser Hugo Guillamón. El futbolista de l’Eliana va jugar els primers 45 minuts, però una groga al minut 32 i la seua poca activitat al terreny de joc obligaven a Baraja a fer un canvi. Segons dades del portal Opta, en aquesta primera part va fer un total de 20 passades, però ninguna d’elles creava perill a la porteria de Jan Oblak.

En el lloc de Guillamón entrava l’argentí Enzo Barrenechea. Malgrat que el debut com a valencianista del de Còrdova va acabar amb un resultat molt negatiu, Barrenechea va tindre bones accions i va completar un total de 40 passades, situant-se com el tercer de l’equip en aquesta estadística, per darrere de Thierry Correia i Cristhian Mosquera, segons la mateixa pàgina.

Baraja necessitarà aquest dissabte la millor alineació possible per aconseguir la victòria contra el Girona, Guillamón ha sigut titular en tres dels cinc partits d’aquestes jornades i va participar en quatre d’aquests. El tècnic no té res que perdre, i basant-se en les estadístiques contra els del ‘Cholo’ Simeone, Barrenechea sembla ser superior.

The post Barrenechea va ser millor que Guillamón davant l'Atleti, segons les dades appeared first on Blanquinegres.com.

×