Català parla sobre la fórmula per acabar el Nou Mestalla

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/09/catala-alcaldessa.jpeg

L’alcaldessa de València, María José Català, ha tornat a parlar sobre el València i el Nou Mestalla aquest matí als Encontres SER. Aquesta vegada ha sigut preguntada per la fórmula que puga fer viable un acord amb Meriton i acabar d’una vegada per totes amb l’obra del nou estadi. Tot això ha estat amb la presència del director corporatiu del València CF, Javier Solis, qui ha sigut un dels convidats.

La fórmula és la que ens diguen els funcionaris públics i la llei. No es tracta de ser el més populista del món i dels primers 15 minuts de partit. Ací es tracta d’acabar el partit, guanyant-lo i clavant gols. La perspectiva, tranquil·litat i legalitat és el que ens portarà a una bona solució. Hi ha disposició i ganes de fer-ho. Aleshores, anem a veure què marca la llei, i anem a fixar eixe escenari”, ha declarat l’alcaldessa.

A més a més, Català ha respost sobre els precs que li fan alguns valencianistes perquè actue i faça fora a Peter Lim del València CF: “La política i l’esport han de tenir les regles del joc molt clares. Hi ha hagut moments clau on eixe intervencionisme de la política en l’esport no ha donat bons resultats. L’administració és un bon àrbitre, però no hem de deixar de ser àrbitre. Hi ha una afició molt coneguda, que és passional, emocional... Ho sabem perquè ho vivim. Però, també s’ha d’aplicar el sentit comú, la sensatesa i la serenitat. Una societat anònima deportiva (SAD) per a tots és una societat anònima deportiva, i no podem intervindre-la. Podem ser un àrbitre amable, que entenga les dues parts, que ajude i contribuïsca. Però, mai deixem de ser àrbitre, perquè sinó cometem una gran errada”.

The post Català parla sobre la fórmula per acabar el Nou Mestalla appeared first on Blanquinegres.com.

×