El dia que Baraja signarà la seua renovació amb el València

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/01/IZQ_3266-1024x731.jpg

Fi al serial Rubén Baraja. El València i l’entrenador val·lisoletà ja van arribar a un acord per a estendre la relació de club i tècnic fins al 2026. Així, Baraja signarà el seu nou contracte aquest mateix dimarts 18 de juny, com ha informat COPE. Així, queda més prop l’anunci oficial per part del club che.

Després del gran rendiment del tècnic durant l'última temporada el seu contracte tindrà una important millora salarial amb la qual es tractarà de compensar la bona faena de Baraja. A més, no hi hauran clàusules d'eixida per a cap de les dos parts. Peter Lim ha donat el seu famós ‘OK’ per a la renovació després de dues setmanes sense noticies de Singapur, com continua la informació.

Entre els punts clau de l’acord es troba la capacitat de Baraja per escollir els futbolistes amb els que es comence a negociar davant un possible fitxatge, com avança Héctor Gómez per a Golsmedia. Si el contracte es compleix, Baraja arribarà a 2026 i serà l'entrenador amb més temporades en l'era de Peter Lim.

The post El dia que Baraja signarà la seua renovació amb el València appeared first on Blanquinegres.com.

×