El possible substitut de Javi Guerra està en el Llevant

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/07/Sergi-Canos-Javi-Guerra-e1721997013468.jpeg

Javi Guerra és un dels noms més assenyalats en les últimes hores en l'operació eixida. Davant de les poques ofertes per altres jugadors com Mosquera, Pepelu o Mamardashvili, Javi Guerra és el nom pel qual el València confia fer caixa i cobrir així les necessitats de tresoreria.

El cert és que són molts els rumor sen els que s'ha vist envoltat el jove futbolista valencià, però tres clubs destaquen en el seu interés per damuny dels altres: el Nàpols, el Girona i la Reial Societat.

El Girona ja ha fet fins dos ofertes

Pel q1ue fa al club català, cal assenyalar que ja ha fet fins dos ofertes per Javi Guerra. No obstant això, el València no ha acceptat cap oferta que el Girona ha fet. La primera, segons ha informat Relevo, se situava en els 10 + 5 milions en variables, i la segona, era de 14 milions + 5 en variables, ambdues molt per davall dels més de 25M que pretén aconseguir el València.

No obstant això, el Girona no es quedarà ací i si en les pròximes hores aconsegueix tancar l'eixida de Dovbyk a l'Atlètic de Madrid, podria realitzar un nou intent pel migcampista del València.

D'altra banda, a pesar que va sonar amb molta intensitat pel Nàpols, la realitat és que els italians nio s'han llançat amb la força necessària per fitxar a Javi Guerra.

La Reial Societat, atent a les eixides per anar a per Javi Guerra

La Reial Societat, per la seua part, sí que ha cridat a Javi Guerra. No obstant això, encara no hi ha oferta formal sobre la taula i des de Donosti estan esperant si comencen a produir-se les múltiples eixides de jugadors com Le Normand o Mikel Merino. Al València, mentrestant, esperen una oferta que estiga prop dels 20 o 25 milions, dels quals un 30% seran per al Vila-real.

Ara mateix el mercat del València es troba completament parat a l'espera que isquen jugadors i es baixe el cost salarial del club. Eixa és la directriu clara i cristal·lina del màxim accionista.

La prioritat per a substituir a Javi Guerra està en el Llevant

Amb els avanços que ha tingut la possible venda de Javi Guerra, el València ha reactivat el nom de Pablo Martínez. El futbolista de 26 anys està en la línia d’eixida del Llevant i esperen poder tancar-lo en els pròxims dies.

Pablo Martínez no ha brillat esta última temporada i segons ha informat la Cadena SER ha tornat a contactar amb l’entorn del jugador com a opció per a substituir al de Giler.

 

The post El possible substitut de Javi Guerra està en el Llevant appeared first on Blanquinegres.com.

×