El València crida a Rioja per a comunicar-li la situació del seu fitxatge

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/04/Luis-Rioja.jpeg

El València espera tancar durant les pròximes hores tot l’intercanvi de documentació respecte a Rafa Mir perquè dilluns que ve puga estar als ordes de Rubén Baraja.

La idea del club de Mestalla sempre ha sigut molt clara. Primer tancar l’operació de Rafa Mir, saber finalment el cost que tindria i després atacar l’operació de Luis Rioja.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, ahir el València va cridar a Luis Rioja per a informar que la cessió estava tancada amb Rafa Mir i que això permetrà que s’activen les negociacions amb l’Alabés sota la premissa que puga entrenar la setmana vinent en Pastera.

Luis Rioja, malgrat el pas del temps, ha continuat esperant al València i les opcions segueixen molt vives. Amb un acord màxim amb el futbolista, el València sap les xifres per les quals Luis Rioja podria eixir de Mendizorroza.

De moment a l’Alabés no li ha arribat cap oferta però serà prompte. Des del València s’espera que no siga una operació que s’allargue en el temps i el el club de Mestalla és el millor posicionat, mentre el Betis no s’ha llançat per ell.

 

The post El València crida a Rioja per a comunicar-li la situació del seu fitxatge appeared first on Blanquinegres.com.

×