El València mai ha guanyat al Metropolitano ni al Cholo Simeone com a visitant

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/09/dani-gomez-1.jpg

El Civitas Metropolitano és un estadi maleït per al València CF. Poques vegades, o cap, el conjunt che ha eixit de l’estadi de l’Atleti de Madrid amb algo positiu. L’última vegada, aquest diumenge 15 de setembre, els de Rubén Baraja van tornar a la capital del Túria sense cap punt i amb un trist estat d’ànim.

La dada és clara i contundent: El València CF mai ha aconseguit guanyar al Citivas Metropolitano. Des del 2018, any en que es va disputar el primer Atleti de Madrid – València a la nova casa del conjunt madrileny, el balanç és de 7 derrotes i 1 empat en els 8 partits que han disputat els dos equips. Tan sols el València d’Albert Celades va aconseguir rascar un empat (1-1) l’any 2019.

Però, la dada és encara més preocupant quan es comparen les dades contra el Cholo Simeone. El València CF mai ha guanyat a l’entrenador argentí com a visitant.L’última victòria del conjunt che en casa de l’Atleti de Madrid va ser en la temporada 2010-2011 (1-2). L’encontre es va disputar a l’Estadi Vicente Calderón, i els entrenadors eren Quique Sánchez Flores per als madrilenys i Unai Emery per als valencians.

Precisament, el següent encontre entre l’Atleti de Madrid i el València CF a casa dels blanc-i-vermells va ser amb el Cholo Simeone d’entrenador (2012 i 0-0). Des d’aleshores, ambdós conjunts s’han enfrontat en 16 partits a casa de l’Atleti de Madrid, amb 4 empats i 12 derrotes per als valencianistes. Un balanç molt preocupant davant un dels rivals històrics del conjunt de Mestalla.

The post El València mai ha guanyat al Metropolitano ni al Cholo Simeone com a visitant appeared first on Blanquinegres.com.

×