El València Mestalla 'pesca' en Elx

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/F-P4caVWkAACeA2-scaled.jpeg

Després d’una temporada on s’ha patit per no baixar a Tercera RFEF, el València Mestalla ja es meneja per reforçar-se de cara a la pròxima campanya en Segona RFEF. El filial che ha tancat la incorporació del migcentre Javi Pamies, jugador de l’Elx Il·licità, com ha informat Salva Gomis per a Esport Base Media.

Miguel Ángel Angulo buscava un jugador defensiu per a la medul·lar després que el València no executarà l’opció de compra per César Moreno, propietat de l’Hércules. Pamies signa fins a 2026 més dues temporades en variables, i arriba lliure després d’acabar el seu contracte amb l’Elx.

Als seus 21 anys, Javi Pamies ha estat peça clau en l’Elx Il·licità que ha arrasat en el Grup VI de Tercera RFEF, proclamant-se campió incontestable. A més a més, el jugador ha debutat amb el primer equip, disputant dos partits en LaLiga Hypermotion i altres dos en Copa del Rei.

El migcampista ha format part de la pedrera de l’Elx durant 13 temporades. Ara, finalitza la seua etapa a l’equip del Baix Vinalopó, i arriba per elevar la competitivitat a la medul·lar del València Mestalla en una posició on ja hi ha jugadors com Ali Fadal o Javi Navarro.

The post El València Mestalla ‘pesca’ en Elx appeared first on Blanquinegres.com.

×