El València tanca l'expedient sancionador a Rafa Mir

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/09/RAFA-MIR-28.jpg

La setmana passada, Blanquinegres informava que el València CF li havia obert un expedient sancionador a Rafa Mir pel perjudici reputacional que ha provocat al club che i el seu comportament. Ara, com ha informat Tribuna Deportiva, l’entitat valencianista ha tancat aquest expedient. 

Rafa Mir ha acceptat la multa que el València CF li ha imposat, i no alegarà per rebaixar-la o anul·lar-la. A més a més, cal destacar que aquesta multa és la més elevada als últims anys, com continua la informació de Tribuna. La sanció econòmica s’ha executat prenent com a referència l'annexe 5 del conveni entre AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) i LaLiga.

La setmana passada, fons oficials del club reconeixien que la sanció que se li anava a imposar a Mir seria entre greu o molt greu. Si es decideix que la sanció és greuMir podria rebre una sanció mínima d'entre l'1,33% i el 4% de l'excés del seu salari mensual. D'altra banda, si la falta que s'està valorant resulta ser molt greu, el jugador podria enfrontar-se a una sanció d'entre el 3,33% i el 10% de l'excés del salari mensual.

D’altra banda, en l’aspecte esportiu, com va confirmar Rubén Baraja en roda de premsa, el davanter murcià estarà dos partits sense jugar. Complit el primer contra l’Atleti de Madrid, ja tan sols queda el d’aquesta setmana contra el Girona FC. Posteriorment, serà el mateix tècnic val·lisoletà qui decidirà els temps per què Rafa Mir torne a la dinàmica de l’equip.

The post El València tanca l’expedient sancionador a Rafa Mir appeared first on Blanquinegres.com.

×