El València té un balanç positiu contra el Girona

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/08/IZQ_2554-scaled.jpg

El València s’enfrontarà aquest dissabte al Girona. Aquest partit serà el sext per als ches, el qual és últim en la classificació de La Liga i sols ha aconseguit un punt. Els del Pipo busquen la primera victòria de la temporada, però les sensacions que estan transmetent no són per a res positives, i l’afició està preocupada per l’amenaça d’un possible descens.

Els rivals no han sigut equips fàcils. El club blanquinegre ha jugat contra el Barcelona (primer en lliga), contra el Celta de Vigo (quint lloc), contra l’Athletic Club (novena posició), Vila-real (quarta posició) i l’Atlètic de Madrid (segona posició). Dels quinze punts que es podien puntuar soles ha aconseguit u, el de l’empat contra el submarí groc a Mestalla, i és últim a la classificació amb una de les pitjors diferències de gol de la competició.

El Girona es troba en huitena plaça amb set punts i ha guanyat dos partits. El balanç dels ches contra aquest equip és positiu, però molt igualat, s’han enfrontat deu vegades i els valencianistes han guanyat cinc d’aquests, han empatat u i han perdut quatre. A la temporada passada, el Girona va guanyar tots dos partits. Per altra banda, al llarg de la història, el València ha guanyat dos enfrontaments a Mestalla, ha perdut dos i ha empatat u.

The post El València té un balanç positiu contra el Girona appeared first on Blanquinegres.com.

×