Els diners que podria pagar l'Atlètic de Madrid per Mosquera

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/03/MOSQUERA.jpg

L’Atlètic de Madrid continua buscant un segon central a l’espera de tancar el fitxatge de Le Normand. I sembla clar que no serà Mosquera. David Hancko, central del Feyenoord, és el gran objectiu de l’Atlètic per a reforçar l’eix de la defensa una vegada que Robin Le Normand està lligat i serà jugador blanc-i-roig en els pròxims dies, quan s’acaben d’ultimar tots els detalls de l’acord amb la Reial Societat, tal com ha informat MARCA.

L’Atlètic de Madrid volia dos centrals. Un més experimentat (Le Normand) amb el qual invertir una quantitat superior (40 milions) i un altre central amb futur més barat.

No obstant això, tal com va informar Tribuna Deportiva, l’Atlètic de Madrid només estaria predisposat a invertir 20 milions d’euros en Mosquera i incloure alguna cessió en l’operació. És a dir, el futur de Mosquera s’allunya del Metropolità per dos raons. La primera és que l’Atlètic ja està prop de tancar les seues dos centrals i la segona és que els 20 milions estarien molt allunyades de les pretensions de Peter Lim.

 

The post Els diners que podria pagar l’Atlètic de Madrid per Mosquera appeared first on Blanquinegres.com.

×