L'últim missatge en xarxes socials de Rafa Mir

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/07/RAFA-MIR-1-e1720097674197.jpg

Mentre tothom, a València i a Sevilla, donen per fet que Rafa Mir tornarà a Mestalla, el futbolista murcià ja ha passat la revisió mèdica amb el conjunt del Ramón Sánchez Pizjuán i està preparat per a tornar als entrenaments si l’acord es dilata en el temps. És més, Mir ja ha publicat en les seues xarxes socials un missatge amb la seua nova taquilla i amb el text “Day 1” (dia 1).

Problemes en la comissió de l’agent de Rafa Mir

L’operació de Rafa Mir està tancada mancant uns detalls mínims per tancar-se. Sota un gir inesperat dels esdeveniments com ja va ocórrer en els dos mercats anteriors Rafa Mir estarà el dilluns a València. De moment, tot el que queda són els famosos “serrells” i detalls menors que en cap moment posen en perill l’operació.

No obstant això, sí que pot provocar que es dilate més en el temps i com més vesprada a tancar-se més nervis pot generar en l’ambient i provocar que sorgisquen més problemes. Amb tot pactat entre el Sevilla, Rafa Mir i el València, ara l’últim detall està en la comissió de l’agent.

Segons ha informat El Chiringuito, l’agent del jugador ha demanat un 10% si el València executa l’opció de compra de 5 milions. De moment el Sevilla es nega a això i segueixen les negociacions, mentre que el València no té res a vore en esta situació.´

 

The post L’últim missatge en xarxes socials de Rafa Mir appeared first on Blanquinegres.com.

×