Les quatre operacions que vol tancar el València esta setmana

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/Miguel-Corona.jpg

El València es prepara per a una setmana de confirmacions i anuncis oficials després d’un inici de juny marcat pels dubtes en la renovació de Baraja i el cabreig del valencianisme per la pujada en el preu dels abonaments.

No obstant això, esta setmana ha de donar-se la confirmació oficial de la renovació de Rubén Baraja fins a 2026. Després que les dos parts de l’operació rebaixaren les seues exigències, ara és moment de donar-se la mà i continuar mirant cap avant. La intenció és que tot puga ser públic abans que Baraja es vaja de vacances.

A partir d’ací s’han d’accelerar diverses operacions que estaven a l’espera de l’ok del Pipo. Una d’elles és Hugo Duro, que després de l’acord total està llesta també per a la signatura del document per a ampliar el seu contracte fins a 2028.

L’altra renovació que està pendent és la de Jesús Vázquez. I si bé encara no existeix un acord al 100%, les postures són molt pròximes i si no hi ha cap novetat, el futbolista ampliarà la seua relació amb el club.

El València també ha de prendre una decisió ràpid referent a l’extrem. Tenen fins al 30 de juny per a executar l’opció de compra de Peter Federico, mentre Luis Rioja continua esperant al València però no ho farà indefinidament.

En l’apartat de les eixides, el València pararà atenció en les pròximes setmanes a l’interés de Las Palmas per emportar-se eixit a Cömert i el ventall que s’obri amb Gozálbez, Rubén Iranzo, Hugo González i Rivero que també podrien buscar el seu lloc fora de Mestalla cedits.

 

The post Les quatre operacions que vol tancar el València esta setmana appeared first on Blanquinegres.com.

×