Melero López i Prieto Iglesias seran els encarregats de dirigir el València – Alavés

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/05/IZQ_3976-scaled-1.jpg

Com cada dijous, el Comité Tècnic d’Àrbitres ha donat a conèixer les designacions arbitrals per als partits d’aquest cap de setmana. Durant la jornada 34, el València s’enfrontarà al Deportivo Alavés a Mestalla.

Mario Melero López, del comité andalús, serà l’encarregat de dirigir l’encontrament al terreny de joc. El col·legiat no desperta sentiments gens positius a l’afició valencianista, donat que l’equip no guanya en lliga amb ell des de setembre de 2019.

A més a més, fou l’encarregat d’un desastrós arbitratge a Mestalla en la temporada 2021-22 front a l’Osasuna. En aquell enfrontament, Melero López va impedir que els de Bordalás aconseguiren la victòria (el partit va finalitzar 1-2) i va prendre diverses decisions molt polèmiques. Després d’aquest partit, José Gayà va donar les famoses declaracions en contra dels arbitratges que van suposar-li la sanció de 4 partits.

Per la seua banda, Prieto Iglesias (del comité navarrés) serà l’encarregat de dirigir la sala VAR. El partit es desenvoluparà el diumenge dia 5 de maig a partir de les 18:30 i es tractarà d’un enfrontament importantíssim per al València en la seua lluita per Europa.

The post Melero López i Prieto Iglesias seran els encarregats de dirigir el València – Alavés appeared first on Blanquinegres.com.

×