Novetats importants en l'operació "Rioja"

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/Luis-Rioja-partido-disputado-Betis_1911120114_214799363_1200x675.jpg

El València continua avançant en l’operació de Luis Rioja i continua sent optimista per a tractar de tancar-ho abans que comence la pretemporada. És una de les exigències de Rubén Baraja i ara és torn del club per a retornar-li la bona faena que ha fet.

Fins ara totes les converses han sigut entre Rioja i el València però tal com ha avançat Relevo, el València contactarà amb l’Alabés en les pròximes hores per a acostar postures i buscar tancar l’operació.

Al mateix temps  també el València i el Valladolid continuen perfilant els detalls per a la cessió de Cömert que suposaria un estalvi significatiu per al club. No obstant això, es podria tancar la de Rioja abans.

Rioja continua sent la primera opció del València per a reforçar la banda. La renovació de Rubén Baraja fins al pròxim 30 de juny de 2026 va reforçar encara més l’objectiu. L’andalús de 30 anys encaixa a la perfecció en el perfil de futbolista amb experiència i nivell competitiu que va demanar el Pipo durant les primeres reunions de planificació amb el club. Per això, Rioja continua sent el primer de la llista en la banda.

 

The post Novetats importants en l’operació “Rioja” appeared first on Blanquinegres.com.

×