Possible sanció al València per retard

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/09/SERGI-CANOS-1.jpg

El València està tenint un mal inici de temporada, i ahir va igualar el pitjor començament de la seua història. Ho va fer a l’Estadi Cívitas Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid, el resultat final va ser 3 a 0 a favor del conjunt colchonero. A més a més, segons informa Mundo Deportivo, el club podria rebre una sanció degut a un incident al partit d’ahir.

Segons l’acta de César Soto Grado, el conjunt del Pipo es va retardar dos minuts en eixir dels vestuaris de l’hora establida, després de ser advertits en vàries ocasions per l’equip arbitral. Segons l’article 89 del Codi Disciplinari, la primera de les sancions serà una multa de 3.000 euros. En cas de ser la primera infracció se suspendrà per dos mesos al responsable. Si es la segona, es considerarà com una actuació incorrecta de l’entrenador, el qual pot ser sancionat entre un i tres partits.

Aquesta infracció pot quedar sols en un avís, com ja es va fer amb la Reial Societat el 4 de septembre després de que l’equip d’Anoeta es retrasara en el partit contra el Getafe. Aquest divendres passat, el Leganés també va cometre aquesta falta a l’hora d’eixir dels vestuaris per a enfrontar-se al Betis a la segona part.

The post Possible sanció al València per retard appeared first on Blanquinegres.com.

×