Rubén Baraja aposta per Jaume Domènech contra el Alavés

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/09/15737286919150.jpg

Rubén Baraja, entrenador del València CF, ha confirmat que Jaume Domènech serà el porter titular en la pròxima jornada contra l’Alavés a Mestalla, segons ha informat Superdeporte. La decisió sorgeix a causa de la sanció de Giorgi Mamardashvili, qui es perdrà el partit per l’expulsió del passat dilluns.

Malgrat la derrota davant el Barcelona el dilluns passat, on Jaume va encaixar tres gols en la segona meitat, el cos tècnic manté la seua confiança en el porter espanyol. Domènech, qui no ha sigut titular en la lliga des de maig de 2022 contra el Celta en la temporada 21/22, tindrà una nova oportunitat de demostrar la seua vàlua en l’equip.

Al llarg de la temporada, Jaume ha tingut una participació limitada, jugant principalment en partits de Copa del Rei, a més de la seua breu actuació contra el Barcelona. No obstant això, el seu compromís i dedicació han sigut destacats pel cos tècnic, els qui el veuen com un substitut de confiança per a Mamardashvili.

El retorn de Jaume a la porteria en la lliga és una oportunitat esperada pel jugador, que recentment va renovar el seu contracte fins a 2025. Amb la seua experiència, Jaume Domènech buscarà contribuir a l’equip i obtindre un resultat positiu en l’important duel contra l’Alavés.

The post Rubén Baraja aposta per Jaume Domènech contra el Alavés appeared first on Blanquinegres.com.

×