Förlust i Norge

Det blev förlust mot Lilleström.
Norrmännen vann matchen med 2–0 efter ett tidigt mål och ett sent mål.

Den öppna anläggningen på Vigernesjordet i Lilleström gjorde att det blåste rejält, vilket också medförde en del svårigheter i spelet.

Vi började bäst och hade tidigt ett par bra chanser, både genom Malick Yalcouyé och Oscar Wendt.
Men hemmalaget var det lag som skulle spräcka målnollan.

Adam Carlén hamnade i en duell med Felix Va, där den sistnämnde föll i straffområdet.
Domaren pekade på straffpunkten, och straffen förvaltades av Thomas Lehne Olsen.

Efter målet jämnade spelet ut sig, där båda lagen varvade sina bra perioder.
Lilleström kom ytterst nära att utöka sin ledning två gånger om, men avsluten saknade kvalitet.

Den andra halvleken bjöd på en hel del byten i de båda lagen, vilket medförde att spelet tappade en del fart i den andra halvleken.
Trots få chanser åt båda håll kunde Lilleström i slutet ta vara på en hörnretur, där Alexander Rossing Lelesiit fastställde slutresultatet 2–0 efter ett friläge.

The post Förlust i Norge appeared first on IFK Göteborg – Hela stadens lag.