Seger över Sunnanå på Malmö Stadion

Tre snabba mål i andra halvlek avgjorde. Nionde raka segern ett faktum.

Nyckelhändelser

1′ Sunnanå rullar igång matchen.
13′ MÅL! Lovisa Gustafsson slår in bollen efter ett inlägg från Beatrice Persson på högerkanten.
20′ Bortalaget kvitterar efter att en MFF-spelare nickat in bollen i eget mål.
28′ Nära mål för MFF när Ema Paljevic kommer först på ett inlägg men målvakten lyckas rädda. Lovisa Gustafsson gör ett försök på returen men bollen går tätt utanför.
33′ Tungt skott av Beatrice Persson som målvakten räddar med vissa problem.
41′ Friläge för Lovisa Gustafsson men målvakten kommer ut fint och lyckas rädda.
50′ MÅL! Mia Persson vrider och vänder utanför straffområdet innan hon avlossar ett skott som målvakten inte kan hålla.
53′ MÅL! Än en gång slår Mia Persson till. Denna gången når hon högst på en frispark från högerkanten.
60′ MÅL! Drömskott av Ema Paljevic från långt håll.
90 + 3′ Domaren blåser av matchen och nionde raka segern är ett faktum.

Jonas Valfridsson efter matchen:

— Det var en första halvlek där vi ägde mycket boll men i ett alldeles för långsamt tempo. Vi var lite för bekväma i vårt positionsspel vilket gjorde att vi inte fick något flyt eftersom vi inte rörde på oss så mycket.

— Under pausen pratade vi mycket om att vi behövde förflytta oss mycket mer och hota mer. Vi gjorde det och fick upp bolltempot och då rasslade det till och efter tre snabba mål var den här matchen vunnen. Det var otroligt kul att se det gänget spelare som kom in, det var många som visade framfötterna.

— Jag såg att Umeå tappade poäng och att de verkar ha det jobbigt mot de flesta motståndare just nu. Det är givetvis tacksamt för oss men jag fokuserar på det gänget som är på planen här och vi har Eskilstuna nästa vecka och siktar på att göra en bra insats där.