Els diners que ingressarà el València per la participació de Mamardashvili a l'Eurocopa

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/MAMARDASHVILI-2.png

En cada torneig de seleccions, els clubs estan inquiets per la condició física dels seus jugadors durant les convocatòries internacionals, conegudes pel ‘virus FIFA’. Cada vegada es més la preocupació als clubs per possibles lesions.

No obstant això, la UEFA ha establit un sistema de compensació econòmica, anomenat ‘mecanisme de solidaritat‘, per a remunerar als clubs que cedixen jugadors a les seleccions nacionals.

Primer, es considera el nombre de jugadors d’un club seleccionats per a l’Eurocopa. També es comptabilitzen els dies que cada jugador passa en el torneig, començant 10 dies abans del seu primer partit i acabant després de l’últim; per exemple, per a Geòrgia, que va jugar el seu primer partit el 18 de juny, el comptatge comença el 8 de juny.

Amés, hi ha diferents variables, com el lloc que ocupe una selecció al rànking FIFA. La Georgia de Mamardashvili va caure front Espanya el passat diumenge 30 de juny als octaus de final. Per tant, tenint en compte tot açò, el València rebrà entre 85.000 i 95.000 euros pels 28 dies que el porter georgià ha estat a Alemanya.

The post Els diners que ingressarà el València per la participació de Mamardashvili a l’Eurocopa appeared first on Blanquinegres.com.

img

Top 5 Valencia CF

×