Els diners que paga la Champions Burger al València

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/CHAMPIONS-BURGER.jpg

L'icònic Camp de Mestalla està sent l'escenari de la 5a edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la 'Millor hamburguesa d'Espanya'. Este esdeveniment, que s'ha convertit en el referent del sector de les hamburgueses al país, s’ha celebrarà des del 12 de juny i estarà fins al pròxim diumenge 7 de juliol, oferint una experiència única a tots els públics.

El festival obrirà les seues portes al públic tots els dies, amb l'accés situat en la façana de l'estadi en l'Avinguda d'Aragó al costat de la Torre B. Els horaris són de dilluns a dijous de 18.00 a 00.30 hores i de divendres a diumenge de 12.00 a 00.30 hores. L'entrada és gratuïta, encara que es compta amb un aforament limitat per a optimitzar l'organització i temps dins de l'estadi.

Les 10 noves hamburgueseries

Les 10 hamburgueseries noves a The Champions Burger

Dak Burger 'Stellar': 180gr de 'chuletón' de vaca madurada, formatge cheddar roig, sweet bacon, maionesa torrada i 'onion bits'.

El barco Cocina del Pirata 'Calypso': Carn Dry Age 45 dies, formatge fumat, qué visca el formatge!, melmelada de cansalada viada curada, cogombrets casolans i salsa TOP OF THE WORLD.

Street Food Burger 'La Gamberra': Carn de 'chuletón' de vaca madurada, formatge fumat, 'pulled pork', bacon beats caramel·litzats, BBQ americana i Gublins BBQ by Grefusa.

Hype Hype Hype 'Takisfaction!!!':Pa brioix mantegat, doble de carn smash de vaca rossa gallega, doble de formatge cheddar americà, formatge parmesà ratllat a la fallada, salsa de tòfona i anet i terra de Takis.

Monkey Food 'Dalsy':160gr de maluc de vaca picada fresca madurada 45 dies, bacon Black Angus, formatge cheddar fumat blanc, pomada de bacon formatge, kikos barbacoa i xeringa de Dalsy.

Baool Burgers 'TNT':Nova York Roll, medalló amb maduració de 45 dies, melmelada de bacon, la nostra salsa TNT, bacon caramel·litzat i l'ingredient top, petazetas.

El Poble Gastro Burger 'Brandy Love':Carn de vaca rossa gallega madurada recoberta de formatge edam i tacs de cansalada viada ibèrica, una cremosa melmelada de ceba, salsa Lily amb brandi i un crunchy de dacsa amb sabor de formatge.

Asado Burgers 'El Don 3.0':150g carn de vaca vella ecològica dry aged 60 dies, cuinada al carbó, carn 'mechada' fumada, salsa cheddar fumat, salsa barbacoa casolana, cogombrets i maionesa especial casolana.

Dala Burger 'Brickell Smash': Pa brioix, carn de vedella Smash, salsa de bacon smokey, cheddar americà, formatge Jack Monterey, cruixent de creïlles, ceba saltada i mel lleugerament picant.

Algo Diferente Valencia 'UP D!Feren´t':Pa brioix, salsa fumada de bacon, mix de formatge, 150gr de vedella picada madurada saltada amb bacon i ceba crunchy i salsa EmmyStilo.

Els ingressos de la Champions Burger

La realitat és que els ingressos que la Champions Burger aportarà al València són molt majors del que ningú esperava a causa de l’èxit aclaparador que ha tingut l’esdeveniment.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, el València té signat un fix per l’ús de l’estadi durant pràcticament un mes i un percentatge de les vendes realitzades dins de l’esdeveniment.

D’esta manera, a 2 de juliol i segons les vendes previstes en aquesta última setmana, el València rebrà entre 500k i 600k. A eixa xifra caldria descomptar els 150k que costa replantar la gespa. A més, la intenció que este mateix esdeveniment es torne a fer en pròxims anys.

Mestalla estrenarà gespa esta temporada

Mestalla es prepara per a una renovació del seu terreny de joc. El València ressembrarà la gespa de l'estadi amb herba importada d'una granja natural a Plasència, segons ha informat Relevo.

La decisió de renovar la gespa es deu, en part, al desgast que ha patit després de l'esdeveniment "The Champions Burger", al qual han assistit més de 200,000 persones. Este esdeveniment, que va convertir l'estadi en un centre d'activitats i gastronomia, va deixar la seua petjada en la gespa, fent necessària la seua substitució per a assegurar les millors condicions.

El club té com a objectiu tindre la nova gespa preparada pel partit contra l'Eintracht de Frankfurt, corresponent al Trofeu Taronja, que es disputarà el pròxim 10 d'agost. Este partit no sols servirà com un important test de pretemporada per als de Baraja, sinó que també marcarà el debut de la renovada gespa de Mestalla.

The post Els diners que paga la Champions Burger al València appeared first on Blanquinegres.com.

img

Top 5 Valencia CF

×