Rafa Mir i una misteriosa història a Instagram: Comiat del Sevilla o fi de vacacions?

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/01/rafa-mir-degiro.jpeg

En les últimes hores, Rafa Mir ha encés les xarxes socials amb una enigmàtica publicació en el seu compte d’Instagram. En la història compartida pel murcià, apareix la ciutat de Sevilla acompanyada dels “emojis” d’una mà acomiadant-se i un dimoni (celebració de Rafa Mir).

El missatge ha generat una ona d’especulacions entre elvalencianisme. Mentres alguns interpreten la publicació com un comiat del Sevilla, suggerint un imminent fitxatge pel València, uns altres creuen que podria ser simplement un retorn a la ciutat de Sevilla després d’unes vacacions.

Així està l’operació Rafa Mir

Segons va informar Tribuna Deportiva, existeix un acord econòmic pràcticament tancat entre el València i Rafa Mir si bé encara existeixen unes diferències xicotetes.

L'operació l'està duent a terme Rubén García, representant i intermediari, que és qui està negociant amb el Sevilla de primera mà.

No obstant això, cap de les dos parts volen eternitzar l'operació i esperen que els pròxims dies siguen clau per a saber si hi ha possibilitats que Rafa Mir vinga a València o no.

 

The post Rafa Mir i una misteriosa història a Instagram: Comiat del Sevilla o fi de vacacions? appeared first on Blanquinegres.com.

img

Top 5 Valencia CF

×