El CSD explica les opcions que València siga seu del Mundial 2030.

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/06/URIBES.jpg

L'RFEF donava el matí de divendres a València com a morta i ja tenia les seues 11 o 12 (depenent del Marroc i Portugal) seus triades per al Mundial 2030 i que ha presentat a la FIFA al Marroc. Les reunions han començat a primera hora i segueixen a esta hora de la vesprada, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres.

No obstant, fora de plaç el València va enviar un mail comunicant que estava predisposats a acceptar les condicions de la FIFA sense signar el document igual que han fet altres cinc clubs per desavinences en alguns punts referents a qui assumeix els costos, usos de terrenys confrontants, etc i que estarien predisposats a signar la documentació si s'aclareixen eixos punts.

Després de l'enviament de la documentació per part del València, la intenció de la RFEF és proposar a la FIFA, Portugal i el Marroc presentar 13 seus i tindre temps per a poder estudiar la documentació de València i Vigo.

Ahir va estar en València José Manuel Rodríguez Uribes, president del Consell Superior d’esports i va explicar la situació i el minut i resultat de la seu de València:El que hem fet és que ahir (divendres) vam demanar a la Federació Espanyola de Futbol que no traguera un llistat perquè encara hi ha opcions i hem de barallar, això és el que plantegem nosaltres des del CSD en la reunió amb el Marroc i Portugal, per a tindre almenys dotze seus, no onze, tindre dotze. Jo vaig parlar amb la FIFA i em van dir que si estava d’acord el Marroc i Portugal podíem aspirar a dotze i veurem. Hem d’estudiar la setmana que ve el que ha enviat el València Club de Futbol i veure si es donen les condicions. El meu desig, evidentment, és que estiguen totes les candidatures que ja s’han presentat a Espanya, perquè són molt potents. Tenim almenys dotze i, per descomptat, València tant de bo puga estar també”

 

The post El CSD explica les opcions que València siga seu del Mundial 2030. appeared first on Blanquinegres.com.

img

Top 5 Valencia CF

×